I PROs studiematerial ”Med hälsan i behåll” lyfts ett antal aspekter som är viktiga för att skapa förutsättningar för att kunna leva livet, hela livet, med hälsan i behåll. Materialet består av fakta om olika hälsobegrepp, folkhälsoarbete och viktiga områden som påverkar äldres hälsa. Dessutom finns en studiedel med diskussionsfrågor och tips till varje kapitel. I ett av kapitlen presenteras DöBra programmet och DöBra kortleken, i syfte att lyfta vikten av en värdig och bra död, som en del av ett hälsosamt liv.

Klicka på bilden nedan för att läsa kapitlet.

PROs hemsida står mer om lanseringen av studiematerialet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande GDPR-regler måste godkännas
Det här formuläret samlar in ditt namn och epostadress för att administrera kommentarer på denna site.